Ja katsellaan ohi lipuvaa, Ruotsin laivaa se on matkalla Tukholmaan kannella muitakin joilla on aikaa <3

torstai 7. elokuuta 2014

Melkein viikko vaimona.

Heippa!

Nyt on jo melkein viikko oltu rouvana ja sain viimein aikaiseksi kirjoittaa pienen blogikirjoituksen häistämme.

Miten kuvailisin suurta päiväämme: ELÄMÄNI PARAS PÄIVÄ <3

Kaikki meni niin nappiin. Vieraat viihtyivät, ruoka oli todella maukasta, bändi soitti taidokkaasti saaden paljon porukkaa tanssilattialle, valokuvaajamme aivan uskomaton <3 Kiitos Mika Pulkkinen, Kuvakartano! Mahtavia kuvia, nopea kuvien käsittely ja toimitus.
Ravintola Marillalle kiitos jouhevasta tarjoilusta ja maukkaasta menusta ja Tanssiorkesteri Sonetille kiitos vieraiden viihdyttämisestä. Kiitos myös kampaamo Liinaharja, hiukset ja meikit pysyivät hyvin kuosissa niin morsiammella kuin kaasolla koko kuuman päivän!

Kiitos rakkaat ystävät ja sukulaiset jotka jaoitte elämämme tähän asti tärkeimmän päivän kanssamme!

Kiitos rakas kaasoni<3 ja bestman <3

Mitä tekisin toisin? En mitään, paitsi ehkä juhlisin Amerikan tyyliin viikon putkeen! Yksi päivä menee aivan liian turhan nopeasti siinä tunnemyllerryksessä.

Häämme olivat meidän näköiset, saimme mielestämme hyvin rentouden juhlaan niin, että kaikilla oli mukavaa. Jäykistelyt sikseen!

Päällimmäinen tunne tällä hetkellä on äärimmäisen onnellinen, mutta haikea. 1.5 vuotta häitä suunnitelleena ja sen jälkeen päivässä ne läpikäyneenä osasin odottaa, että jonkinlainen "häätyhjiö" minut yllättää. Onneksi on kuvat ja muistot, sekä odotus tulevasta häämatkasta parin viikon kuluttua.

Kiitoskorttipuuhat ovat vielä edessä päin. (: Tulossa vielä hääpuvun esittely, karkkipuffet, menu, kampaus ja meikki jne. Häämatkasta tietenkin oma postaus! Pysykää kuulolla.

Tässä vielä pari maistiaista hääkuvista, joita saimme yli 500kpl:
Kuvat: Kuvakartano, Mika Pulkkinen

2 kommenttia:

 1. Onnea tuoreelle avioparille :)

  Tajusin muuten just, että pyöräilin lauantaina tein vihkikirkon ohi ja vastaani tuli myös hääauto. Ettei olis just teidän vihkiminen ollut klo 15? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä oli vihkiminen kello 14:00 oltiin jo ennen kolmea matkalla eteenpäin, musta Audi oli autona (:

   Poista